6 anys no es fan cada dia. I si són 6 anys de felicitat, s'han de celebrar!
Aquest pont (o aqüeducte, com preferiu) he estat al magnífic Finca Prats de Lleida. Fa uns mesos vaig descobrir aquest més que recomanable hotel per temes professionals i ja tenia ganes de tornar per gaudir al màxim del seu bon gust, de l'arquitectura minimalista (I love Bauhaus), de les línies rectes, de l'ambient comfortable, del fantàstic spa i, com no, de la bona gastronomia.
Una de les nits vam optar per un sopar amb maridatge on el leitmotiv era la xocolata. Senzillament, impressionant. 6 plats perfectíssimament combinats amb vi i a on la xocolata armonitzava amb sabors i textures, donant un punt perfecte, sense treure el protagonisme al plat. Ja estic salibant de nou només de recordar-ho. Mireu, us copio el menú per si us animeu a anar-hi:
Aquest pont (o aqüeducte, com preferiu) he estat al magnífic Finca Prats de Lleida. Fa uns mesos vaig descobrir aquest més que recomanable hotel per temes professionals i ja tenia ganes de tornar per gaudir al màxim del seu bon gust, de l'arquitectura minimalista (I love Bauhaus), de les línies rectes, de l'ambient comfortable, del fantàstic spa i, com no, de la bona gastronomia.
Una de les nits vam optar per un sopar amb maridatge on el leitmotiv era la xocolata. Senzillament, impressionant. 6 plats perfectíssimament combinats amb vi i a on la xocolata armonitzava amb sabors i textures, donant un punt perfecte, sense treure el protagonisme al plat. Ja estic salibant de nou només de recordar-ho. Mireu, us copio el menú per si us animeu a anar-hi:
Foie de moulard amb gelée de violeta i paper cruixent de xocolata
Vi de Gel Muscat Riesling D.O. Penedès
Xocolata Guayaquil 52%
Amanida de vieires amb crema de carbassa i ruca amb nibs de cacau
Vi Cristiari blanc D.O. Costers del Segre
Fava de cacau trossejada
Lluç amb caviar de salmó i oli de xocolata
Vi Hermanos Lurton verdejo D.O. Rueda
Xocolata Costa Rica 44%
Filet Ibéric amb salsa de cacau
Edra Vi de la Terra
Pasta de cacau Grand Caraque 100%
Bescuit Brownie amb sorbet de mandarina i nous de macadàmia
Gewürztraminer Viñas Vero D.O. Somontano
Xocolata Tobago 64%
Esponjós de xocolata amb gelat de llet i teula de taronja
Etim Garnatxa negra verema tardana D.O. Montsant
Xocolata ocumare 70%
No hay comentarios:
Publicar un comentario