jueves, 17 de junio de 2010

L'acte "Sabadell des del 2009" del Síndic reuneix més de 200 persones a l'auditori de Fira Sabadell

Més de 200 persones, entre elles polítics, representants d'institucions i ciutadans i ciutadanes, es van reunir ahir al vespre a Fira Sabadell per conèixer la visió de la ciutat del Síndic Municipal de Greuges. L’acte, que es realitza cada any per aquestes dates des de que Josep Escartín és Síndic, pretén apropar a la ciutadania les conclusions del defensor local al conjunt de la ciutadania després de la realització de la memòria anual. Un acte institucional, breu i seriós, que es va transformar en un espai de relació i diàleg al finalitzar el parlament oficial.

És un luxe comptar amb un espai tan elegant, auster, còmode i professional com és l'aditori de Fira Sabadell per portar a terme aquests actes. i és fantàstic poder treballar amb el Síndic i el seu equip un any més! i ja en van 4!

Gràcies als mitjans i periodistes que es van fer ressó de l'acte. Aquí teníu algunes notícies publicades: ASabadell; Ràdio Sabadell 94.6 i Diari de Sabadell (versió on-line).


Tot i que no té res a veure, aprofito el post per donar l'enhorabona al company Kiko de la tele, que comença una nova etapa. Que siguis feliç!

No hay comentarios: