jueves, 22 de octubre de 2009

De fireta

La fira internacional líder del sector dels equipaments i serveis urbans. Així està considerada Municipàlia, una fira que ja té més de 15 anys d’existència i que, un any més, ha comptat amb la presència del Grup CASSA, el segon operador en serveis d’aigua de Catalunya.
Aquesta setmana he estat a cavall entre Sabadell i Lleida, donant suport a la presència de CASSA a Municipàlia. Tot i que les fires no són de les activitats que més m’apassionin, he passat uns bons dies a la fira. Bé, de fet la feina important la porta a terme el departament Comercial, però des de Comunicació es coordina tota la implantació de la imatge corporativa, la coordinació de la logística, el protocol dels actes i la gestió de la premsa.
L’estand de CASSA va rebre la visita del conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, que es va interessar per conèixer els serveis del cicle integral de l’aigua que CASSA exposa al saló de Lleida. Nadal, que va visitar l’estand de CASSA acompanyat d’Àngel Ros, alcalde de Lleida, i de Josep Grau, ex-conseller d’Agricultura, va conversar amb el president, Xavier Bigatà, i la direcció general del Grup CASSA.
Fotos: (C) Comunicació Grup CASSA

4 comentarios:

Anónimo dijo...

hola oscargid. me ha parecido un estand fantástico. me gustaría saber cuanto tiempo os ha llevado gestionar la participación en un evento internacional como este y si se trata de una feria anual. me interesa bastante el tema de las rrpp y comunicación y me gustaría hacerte un par más de preguntas al respecto. ¿cómo me puedo poner en contacto contigo? ¡gracias!

Dark Caress dijo...

Ostres, ens vas veure x municipàlia???? estavem per allà nosaltres també! Bé, la meva entitat, jo no!!

Què? tot bé, òscar? ;)

Espero veure-us ben aviat tot fotent-nos uns iures! jjejejeje

Petonets!

òscargid dijo...

Dark Caress, gràcies!! Vaig veure el vostre estand i et vaig buscar! Però no estaves... :(
Tot bé, a veure si ens veiem aviat!
Petons!

òscargid dijo...

Anònim: gràcies pel teu comentari. Si et sembla, envia'm un e-mail privat i et contesto les teves inquietuds allà mateix: el meu correu és: o.gomez@masmedia.info. Gràcies!