domingo, 3 de mayo de 2009

He pujat el Taga!

Divendres, el David, l'altre Òscar, l'Anna, la Núria i jo vam sortir de Sabadell en direcció a Ribes de Freser. L'objectiu de l'excursió era pujar el Taga. I ho vam aconseguir!

A la tarda, vam arribar al refugi de Sant Jordi, a Coll de Jou. Allà vam establir el nostre campament base i ens vam preparar per l'ascensió.

El Taga és un cim que es troba a la serra Cavallera, entre el Ripollès i La Garrotxa. Té 2.040 metres i per a mi significava la primera ascensió i el meu bateig muntanyenc. I no va estar malament! Vaig pujar el Taga en una hora i, des d'allà, des del cim, vaig poder contemplar les magnífiques vistes de tot els Pirineus. Lògicament, la bandera de Catalunya i la de Sabadell van estar presents en la coronació del cim!

A la nit, vam tornar al refugi per sopar, escalfar-nos al foc i dormir. Bé, això de dormir és una manera de parlar... perquè no estic gaire acostumat a dormir en un sac estirat al terra d'un fred i humit refugi...! L'excursió va acabar el dia següent, dissabte, amb la visita a Sant Joan de les Abadesses.

2 comentarios:

Marc Serrano i Òssul dijo...

Això sí que és patriotisme (local i nacional); de fet, el segon és habitual en aquest paratge: en Xirinacs encara hi deu voltar. Enhorabona pel bateig de cim i no t'aturis: el pròxim, un 3.000. Abraçades.

Anónimo dijo...

Que s'ha de fer per poder dormir en aquell refugi?
Jo i 3 amics hi anem aquesta setmana ja que ens be de pas per fer una ruta. A veure si em pots contestar a rbn18@hotmail.com Gràcies