miércoles, 24 de diciembre de 2008

5 anys!

Aquest passat cap de setmana he estat a un raconet de Catalunya on encara sembla que no hagi passat el temps. Entre bràfim, el Catllar i Renau, dos pobles de l'interior de la província de Tarragona, es troba Peralta: un antic poblet ara deshabitat en el que un restaurador amb vista ha obert un hotel amb el mateix nom: hotel Peralta. Us ho recomano totalment! No hi ha televisions a les habitacions; els nens estan "prohibits"; s'hi respira aire pur envoltat de vinyes i camps i tot està dissenyat per tenir una experiència relaxant al 100%!
A banda de les excel·lències de l'hotel, per a mi va ser un cap de setmana molt especial per la persona amb la que anava. Ja són 5 anys caminant junts. La clau és no perdre mai la il·lusió i les ganes. I després de l'estada a l'hotel Peralta, crec que he sortit encara amb més il·lusió i ganes que mai!

2 comentarios:

Unknown dijo...

Moltes felicitats pel vostre 5e aniversari! xDD
I bon nadal també!

Anónimo dijo...

5 anys ja? Què rapid passa tot i com hem canviat! Escolta, els teus seguidors estem esperant que actualitzis el blog. A mi ja se m'acudeixen 2 o 3 coses sobre les que hauries d'escriure... vinga ànims! mua

anna la lozana