jueves, 16 de julio de 2009

El meu blog: 4t al concurs de blogs de l'Ajuntament de Sabadell

Sé que quedar el quart a qualsevol competició no és cap bona notícia. Però en aquest cas, sí que ho és per a mi. Mai m'he pres el concurs de blocs del Sabadell fes clic, promogut per l'Ajuntament de Sabadell, com una competició, sinó com una bona manera de conèixer altres blogs sabadellencs i de presentar-me com a blocaire. Acabo d'arribar de l'acte de lliurament de premis i he de reconèixer que els tres primers classificats són, sota el meu punt de vista, uns blogs de molta qualitat i molt interessants:
  • El primer premi, el blog de l'Oriol Farré, al que ja m'estic aficionant (i només fa 4 minuts que hi sóc!)
  • El segon premi, el blog del comunicador polític Albert Medran (al que ja estic sindicat des de fa uns mesos i segueixo amb interès)
  • El tercer premi, el blog del periodista i comunicador Marc Serrano i Òssul (que llegeixo i segueixo amb admiració)

Tot i que no ho s'ha fet públic a l'acte de lliurament de premis, un dels membres del jurat m'ha confirmat que el meu blog ha quedat el 4t, fet que m'omple d'orgull només veient la qualitat dels tres guanyadors.

Des d'aquest blog, la meva enhorabona a l'Oriol, l'Albert i el Marc!

2 comentarios:

Marc Serrano i Òssul dijo...

Òscar, gràcies per l'afalac i enhorabona, també. Em sento un aficionat d'això dels blocs i de la 2.0 en general al costat d'en Farré, però. Val a dir que els percebo més aviat com a eina. ¡Endavant!

Anónimo dijo...

Crec que altres propietaris han de prendre aquest lloc web com un model, tipus d'usuari molt neta i excel · lent ambient i disseny, i molt menys el contingut. Vostè és un expert en aquest tema!