sábado, 6 de septiembre de 2008

Diari de Festa Major: divendres

Comença la Festa Major! L'Anna i jo hem estat al despertar de la festa, al ball del rodet, a la cercavila de gegants... i al pregó. Enguany, el pregó del mag Lari m'ha semblat fluixet comparat a anys anteriors... l'espectacle, tot i que maco i modern a nivell tècnic, s'ha quedat curt a nivell conceptual. Sabadell no només ha estat una ciutat tèxtil... Sabadell és molt més, i penso que l'espectacle simplement s'ha quedat en el tòpic. Tot i això, el pregó sempre és un moment emocionant.
Després de sopar, hem anat amb els amics a la festa Màxima, al Parc Catalunnya, i també a les Barraques (que, per cert, estan molt millors que l'any passat!).

1 comentario:

Dark Caress dijo...

Ostres, Òscar, quina paranoia de foto la última que surts tu amb els teus col·legues!!! has vist el teu braç dret??? sembla que tingui l'inici al mateix lloc que el del teu company de la dreta i que es bifurquin al final!!!!!!! del pal siamesos!!!! jajajjaaja Ho haveu vist tots, no?!!??! ho haveu vist!?!?!?!?!!? LA MARE QUE ENS VA PARIR!!!!!! x_DDD

Per cert, quines "munyequeres" més fashions duies amb tot de pelussa!!! em tens més que encuriosida per veure-les en viu i en directe!!! ;)

Anna